Forums

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Photo


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1Regulament Intern BBPD Empty Regulament Intern BBPD Dum Feb 02, 2014 6:57 am

julux

julux
Membru
Membru
Regulametul intern este facut de catre Lider si trebuie respectat la fel cum trebuie respectat si Regulamentul General!

---------------------------------------------------------------------------------------

[list=1][*]Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul PD cat si toate celelalte reguli impuse de Leader.
Respecta colegii din factiune cat si pe cei din departamente!
Nu aveti voie sa reclamati un membru in sectiunea Reclamatii , daca aveti ceva de spus puteti trimite PM liderului cu dovada.
Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
In lipsa liderului sunteti obligati sa ascultati de Co-lider sau de cei cu rank mai mare!
Nu aveti voie sa faceti afaceri pe chat-urile "/r" si "/d" !
Nu aveti voie sa trimiteti sms sau sa sunati un suspect cu wanted si sa intrebati daca se preda!
Nu aveti voie sa favorizati/discriminati suspectii cu wanted!
Pe perioada sedintelor/antrenamentelor sunteti obligati sa va inchideti telefoanele!
Nu aveti voie sa faceti spam pe chat-urile /d respectiv /r!
In cazul in care ati dat wanted din greseala sau vreti sa stergeti cu un motiv, faceti un SS la /mdc in caz ca ve-ti avea reclamatie!
Este strict interzis sa dai wanted unui hitman, /undercover, care isi indeplineste contractul.
Este strict interzisa prezenta unui membru PD la war, pentru a ajuta o mafie, sau a face DM fara motiv, incalcarea acestei reguli se pedepseste cu /uninvite cu 40/40 FP !!
Sunt interzise certurile intre membri, suntem o echipa deci trebuie sa fim uniti.
Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
Când aveti un suspect in custodie trebuie sa anuntati pe /d 'x' la mine.
Cand urmariti un suspect cu wanted nu puneti in pericol si alte vieti!
Nu aveti voie sa cereti unui civil sa va omoare , cereti departamentelor sau ucideti-va!
Nu folositi factiunea in scopuri personale!
Nu aveti voie sa faceti spam sau sa raspundeti aiurea la sectiunea Reclamatii. De asemenea trebuie sa aveti raspunsuri cat se poate de profesionale. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veti fi grav sanctionati.
Este strict interzis sa faceti DM aiurea pe colegi din Departamente[NG/FBI], abaterile de la aceasta regula se vor sanctiona foarte grav!
Nu aveti voie sa suspendati permisul unui coleg din Paramedic Department care are o urgenta, abaterea de la aceasta regula poate duce la FW/Demitere.
Este interzis sa arestati suspectii care au in /mdc "bank robbery", "complice" sau "runner" attack cop / kill cop! Daca sunt aduse dovezi ca ati comis aceasta greseala riscati demiterea!
Membrii cu Rank 1 nu au voie să confişte permise, nu au voie sa mearga dupa robberi, runner, au voie doar dupa wanted 1-5. Daca vreti sa confiscati permise si sa mergeti dupa robber/runner munciti pentru rank sa ajungeti la rank 2.
Doar membrii de rank 3+ au voie să mearga după robberi, de asta se ocupă FBI / NG.Cine încalcă această regulă va fi sancţionat cu FW sau chiar demitere.
Membrii de rank 2 au voie sa mearga dupa robbers dupa ora 22:00. Cine merge dupa robbers mai devreme de ora 22:00 va fii sanctionat cu FW.
Cine nu face raportul de activitate complet in prima săptămână va fii demis, se consideră că acel player este inactiv.
Nu aveți voie să dați [/frisk] unui suspect care este handcuffed la voi în mașină, nici să dați [/tazer] înainte ca suspectul să dea [/handsup], aveți voie să dați [/frisk] doar după ce suspectul a dat [/handsup]. Daca sunt aduse dovezi ca ati procedat asa riscati FW.
Nu aveti voie sa confiscati permisul unui player de level 1 sau 2 decat daca acesta este vazut de 2 ori pe contrasens.Cine se abate de la aceasta regula risca FW.
Daca un suspect a fost vazut pe contrasens si trebuie sa-i confiscati permisul,iar el este AFK puteti folosii [/ta] pentru a-i putea confisca liceenta.
Nu aveti voie sa cereti rank-up.El se primeste doar dupa un anumit timp + 7 zile daca primiti x1 FW sau 14 zile daca primiti x2 FW.
Ex #1 : Daca un membru are o saptamana in factiune si a primit un FW, va primi rank 2 dupa minim 2 saptamani.
Ex #2 :Daca un membru are rank 1, iar o zi dupa a primit 2x FW, acesta va putea primi rank 2 dupa minim 3 saptamani (trebuie o saptamana pentru rank 2 + 7 zile pentru fiecare FW).
Nu aveti voie sa cereti clear FW! Ele se scot doar dupa ce primiti rank-up,iar cei de rank 5+ primesc clear dupa 7 zile.
Nu aveti voie sa le confiscati permisul celor care circula cu faggio pe contrasens, cine se abate de la aceasta regula primeste FactionWarn.
Comanda [/m] este pentru a soma din masina un player care detine wanted cu drept de predare. Nu se foloseste pentru scopuri personale ! Se sanctioneaza cu avertisment verbal / faction warn / rank down / demitere in functie de gravitate si de rank.
Orice tentativa de a cere bani playerilor pentru a trece mai usor testu pentru promovare se sanctioneaza cu FactionWarn sau Uninvite.
Nu aveti voie sa munciti la fish sau la alt job cu masinile factiunii, aveti masini personale pentru asa ceva, cine se abate de la aceasta regula primeste FactionWarn sau Uninvite.
Nu aveti voie sa acordati wanted unui civil care te-a dat jos din masina factiuni, civilii nu pot conduce masinile factiunii drept pentru care wanted-ul nu trebuie acordat, pentru a scapa de un civil folositi comanda [/ta], cine se abate de la aceasta regula primeste FactionWarn.
Inactivitatea neanuntata mai mare de 2 zile se pedepseste cu Uninvite.
OFF-TOPIC in reclamatii se sanctioneaza cu FW. ( Se primeste Avertisment verbal daca a
fost la prima abatere de genul acesta).

---------------------------------------------------------------------------------------

Atentie!! Pentru orice incalcare grava de Regulament ve-ti fi sanctionati in functie de gravitatea faptei chiar cu Faction-Warn sau chiar Uninvite cu 40/40 FP !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum